Adatvédelem

rubineszter.com és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások adatrögzítési elvei

Felhasználói szempontból

A rubineszter.com és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás az ingyenes regisztrációhoz nem kér be kötelező jelleggel személyes adatokat a felhasználótól. A személyes adatok megadása opcionális. Az önkéntesen megadott adatokból statisztikai kimutatásokat készítünk a szolgáltatásainkat igénybevevő felhasználókról.

Az adatok tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

rubineszter.com statisztikai összegzést készíthet a rögzített adatokból, ezen statisztikai adatok a szolgáltatásaink fejlesztéséhez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

Látogatói szempontból

rubineszter.com és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról különféle adatokat (IP cím, böngésző típusa, stb.) rögzít, melyekről statisztikai kimutatásokat készít kizárólag statisztikai formátumban.

Az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy azok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

rubineszter.com statisztikai összegzést készíthet a rögzített adatokból, ezen statisztikai adatok a szolgáltatásaink fejlesztéshez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

 

rubineszter.com és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások adatközlési elve

Felhasználói és látogatói szempontból egyaránt

rubineszter.com a fentebb említett statisztikai adatokat kivéve adatokat harmadik fél részére semmilyen formában át nem ad.

 

rubineszter.com és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások hivatkozásai

rubineszter.com tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Nem áll és nem is állhat kontrollunk alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.

 

rubineszter.com és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások hozzászólásai

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.